padlizsánsaláta – lauwarmer Auberginensalat

comp_DSC00540_edited

grillezett húsokhoz kedvencem: langyos “padlizsán-saláta”
a padlizsánt apró kockákra vágom és forró teflonserpenyöben zsiradék nélkül megpirítom. amikor kicsit odakap, hozzáadok kevés olíva- vagy kókuszolajat és jó sok apróra vágott fokhagymát és csak addig sütöm tovább, amíg még éppen hogy nem esnek a padliszán-darabok. a tüzröl levéve, nagy marék a friss kakukkfüvet adtam hozzá, sóztam, borsoztam és egy fél citrom levét ráfacsartam. az elkészítési ideje 10-12 perc.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s