Kókuszos ribizlis torta

comp_DSC08298_edited.jpg

Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:

4 tojás

200 ml kókusztej

vanília

8 ek eritrit (ill. ízlés szerint édesítöszer)

100 ml kókuszolaj

1 sütöpor

4 ek kókuszliszt

240g kókuszreszelék

RIBIZLI, amelyet a sütési idö  felénél érdemes a tésztára szórni.

elöször összekeverjük a nedves hozzávalókat, majd hozzáadjuk a szárazakat. a tésztának sürü galuskaszerünek kell lennie. ha szükséges, lehet hozzáadni kevés kókuszlisztet vagy kókusztejet.

elömelegített sütöben 200°C-on 30-35 percet tüpróbáig sütjük, félidöben rászórjuk a ribizlit. nekem kicsit nehezen sült meg a közepe. ne szárítsuk ki nagyon, mert a sütöböl kivéve még szilárdul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s