rózsaszínüre sült bélszín “pimientos de padrón”-paprikával és sárgabarackkal

comp_DSC06860_edited.jpg

a bélszínt mindkét oldalon 2-2 percig sütöttem, majd 20 percre 100°C-ra betettem a sütöbe. a maradék zsiradékon megpirítottam a sárgabarackfeleket (ritkán veszek, de ma nagyon szép volt, és nagyon megkívántam), majd a sütöbe tette a hús mellé.
 
a spanyol paprikákat egészben kis kókusz-zsíron 2-3 perc alatt egy serpenyöben megsütöttem, durva-szemü sóval a hússal és a sárgabarackkal, frissen örölt borssal tálaltam.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s