fehérboros-vajas spárga petrezselymes csicsókapürével és füstölt sonkával

a sonkát kevés kókuszolajon 2 perc alatt megsütöm, félreteszem. ugyanabban a serpenyöben a fehér spárgákat meghámozva kevés kókusz olajon kicsit megpirítom, majd egy deciliter fehérborral  és diónyi vajjal nem egészen puhára párolom (a spárga vastagságától üggöen max. 8-10 perc).

a csicsókát mehgámozom, kockákra vágva sós vízben puhára párolom. a vizet leöntöm, megszórom frissem reszel szerecsendióval és frissen örölt borssal, diónyi vajjal krumplinyomóval összetöröm, hozzákeverek egy marék friss petrezselymet.

comp_DSCF2209_edited.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s