édes-mustáros pácolt csirkemell

édes-mustáros pácolt csirkemell: szeretek terv nélkül fözni. ma este adott volt két csirkemell és egy zellergumó. a csirkemellett vékony csíkokra vágtam, és egy órára bepácoltam: mustár, juharszirup, napraforgóolaj, fokhagyma, gyömbér, csili, só keverékével.
a zellergumót csíkokra vágva, kevés kókuszolajjal sütöttem meg 18°C-on 20-25 perc alatt, pici sóval és frissen örölt köménymaggal ízesítettem. ezalatt a mustáros csirkemellcsíkokat napraforgóolajon megsütöttem.
pirított szezámmaggal és petrezselyemzölddel megszórva tálaltam.
comp_DSC00620_edited.jpg
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s