Cukkinis, virslis vagdalthús

Két napra elösütött vacsora: Cukkinis vagdalt hús, virslivel és paradicsomos gombával (vigyázat: a paradicsom csak kompomisszumos a paleo-étkezésben).
a vagdalthúst 60 dkg marhahúsból és egy közepes cukkiniböl készítettem, 2 tojás, 1 hagyma és 1 fokhagmacikk, só, bors, pirospaprika és köménymag hozzáadásával.
a hús felét egy hosszúkás sütöformába raktam, rá tettem néhány virslit és a maradék húst.180°C-on 50 perc alatt készre sütöttem.
ezalatt elkészült a paradicsomos gomba : hagymát pirítottam, hozzáadtam a felszeletelt gombát, kevés vizet és paradicsomszószt, sót, oregánót, kakukkfüvet és fedö alatt puhára pároltam kb. 25 perc alatt.
holnap karfiol-rizs lesz hozzá.
comp_DSCF6976-1
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s