rózsaszínüre sült kacsamell vöröshagymás-olíva-olajos-mazsolás savanyúkáposztával és gyömbéres sült birsalmával – rosa gebratene Entenbrust mit Ingwer-Quitten und Zwiebel-Olivenöl-Rosinen-Sauerkraut

comp_DSCF6203-1

a múlt héten azt hittem, hogy megtaláltam a tökéletes kacsamell-káposzta-receptet. akkor a savanyú káposztát csak olívaolajjal és vöröshagymával kevertem össze. a kacsamellet 5-5 percig mindkét oldalon megsütöttem, majd sütöben 150 °C-on 20 percet pihentettem. ezalatt az almát sütöttem meg a “kókuszolajos-kacsazsírban”.

ma este ugyanezt, csak birsalmával és a savanyú káposztába kevertem mazsolát is.

még sokkal-sokkal finomabb!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s