Marhafilé hagymás-szalonnás-szósszal és sült zellerrel – Rinderfilet mit Zwiebel-Speck-Sauce, Zuckerschoten und gebratener Sellerie

comp_DSCF6913-1

miután a marhafilét megsütöttem és a húst félretettem, a serpenyöben maradt kókuszolajhoz adtam egy kis szalonnát, egy fej hagymát, fokhagymát, átpirítottam és felöntöttem 1,5 dl kókusztejjel.

a sült zellert 20 perc alatt 190 °C-on sütöttem meg a sütöben egy kevés kókuszolajon, füszerezve örölt köménnyel, csilivel és sóval.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s