kókuszolajban sült édes burgonya – in kokosöl gebratene süßkartoffeln

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kicsit sok volt a kivétel az elmúlt másfél hónapban. alapból igyekeztem magam a paleohoz tartani, de sem a karácsony, sem a születésnap, sem a vendégjárás nem igazán kedvezett annak, hogy 100%-ban betartsam a gabona-,  cukor- és tejtermékmentességet. éreztem is utána mindig, hogy nem volt jó döntés, újabb kivételt tenni.  a mai naptól nagyon igyekezni fogok, hogy ne legyen kivétel. az elsö paleós 1,5  hónap simán ment, úgyhogy nincs okom kételkedni bene, hogy ezután is menni fog.

ennek jegyében ma este édes burgonya készült kókuszzsírban sütve, római köménnyel, csilivel, sóval és korianderrel megszórva. mondtam már, hogy nagyon szeretem a kókuszzsírt? kevés kell belöle, jól hevíthetö és remekül sülnek benne húsok, zöldségek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAsüßkartoffeln ungeschält, in 2cm dicke scheiben geschnitten, in kokosöl von beiden seiten angebraten, mit kreuzkümmel, chili, salz und koriander bestreut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s