kiföztük karácsony

az úgy volt, hogy pár hónappal ezelött egy kedves e-mailben megkérdeztek, lenne- e kedvem egy karácsonyi kiadványba  receptet írni és az elkészített valamit lefényképezni. kicsit furcsán hatott a gondolat nyáron, hogy karácsonyi ételt fözzek, de a kérésre azonnal igent mondtam. annál is inkább, mert a receptkönyv nem öncélú, hanem a bevétel   azoknak a családoknak és gyerekeknek nyújt anyagi segítséget, akiknek sajnos különféle okokból nem adatik meg, hogy a karácsonyfa melege mellett ünnepeljenek.

az akcióban 115 bloggertárs közremüködésével készített a “kiföztük stábja” egy változatos és színvonalas karácsonyi kiadványt pdf-formátumban, amelyben karácsonyi ételek, italok, gasztro- és kézmüves ajándékötletek kaptak helyet.    

az adományokból befolyt összeget  a Magyar Èlelmiszerbank Egyesülete segítségével a rászoruló gyerekek és családjaik kapják majd meg.

a “kiföztük karácsonyi” kiadványát adomány felajánlásával és átutalásával lehet letölteni. nincs minimumösszeg, aki csak szeretné és teheti bármilyen összeg felajánlásával hozzájárul ahhoz, hogy rászoruló gyerekes családoknak szebb lehessen a karácsonya. 

xmas cover OK210px

az akcióról, az adományozás részleteiröl és a receptkönyv-letöltésröl további információkat az alábbi képre kattintva olvashatsz. az eddig felajánlott ill. beérkezett összeg a “kiföztük karácsony” internetes oldalán nyomon követhetö.

210x300banner

Advertisements

One thought on “kiföztük karácsony

  1. Pingback: Kifőzték « És emlékszel, ugye, a lányra…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s