bárányfilé rozmaringos pesztóval

…zabkásával és sült zöldségekkel:

DSC03372ritkán eszünk sülthúst, de a bárányfilé a nagy kedvencek közé tartorik. általában így. alapvetöen most is így készült. de kivételesen sült padlizsánnal, zukkinivel, hagymával és paradicsommal és sok fokhagymával. a zöldségeket felszeleteltem és egy ki(olíva)olajozott tüzálló tálba tettem, borsoztam, sóztam, tettem hozzá pár szál rozmaringot. 200 fokon 30 percet sütöttem. ezalatt elkészítettem a zabkását és megsütöttam a húst. mint mindig  – verhetetlen volt és jól esett utána egy ouzo.

DSC03364

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s